keskiviikko 8. joulukuuta 2010

TK1 TK2 Gilding In Your Dreams

Pitkä tauko kirjoittamisessa, mutta josko nyt vähän säännöllisemmin :)

Tuon huhtikuisen kirjoituksen jälkeen on aikasta paljon tapahtunut. Elsan kanssa ollaan käyty "hiukka" kisaamassa ja saavutettiin vihdoin tämän vuoden tavoite, eli kolmas ykköstulos!

Tässä tämän vuoden AVO kisojen tulokset:

28.3.2010 Helsinki, tuomari Ossi Harjula, AVO3 128
25.4.2010 Helsinki, tuomari Pirkko Bellaoui, AVO3 124
27.4.2010 Riihimäki, tuomari Hannele Pörsti, AVO2 147 (hyppy nollaksi, muuten ok!)

Sitten tulikin ne Elsan juoksut, jonka aikana ei kauheasti neidin kanssa treenailla, kun on niin juoksupäissään.

Kisailu jatkui kesäkuussa (ei ehkä olis kannattanut :))

19.6.2010 Tampere, tuomari Jaana Tala, AVO0 89 (ihan kauheat kisat, minä jännitin, Elsa rauhoitteli ja teki huonosti, minä jännitin lisää ja Elsa teki vielä huonommin. Kunnon kierre! Kehässä molemmilla tylsää)

10.7.2010 Säkylä, tuomari Hannele Pörsti, AVO0 69 (keskeytin kisan) (Elsa toimi kuten edellisissä kisoissa, mutta sen lisäksi karkasi kehästä, kun makkarat alkoivat vähän tuoksumaan)

Tämän kisan jälkeen tajusin, että ei meidän kisaamisesta tule parempaa, mitä enemmän kisaamme. Joten aloimme treenata taas iloisuutta, joka puuttui kokonaan kehästä. Kehään menosta oli tullut meille molemmille iha tylsää! Syksyn aikana mm Ansu Leiman koulutti minua pari kertaa ja saimme seuraamiseen hyviä vinkkejä. Eli jätätys pois ja seuraamisesta mukavaa!

12.9.2010 Helsinki, tuomari Tuija Sere, AVO3 136 (tähän kisaan olin todella tyytyväinen kesän koitosten jälkeen. Elsa oli ylivireinen ja karkasi kerran kehästäkin, mutta meillä oli oikein iloista tekemisen meininkiä!) Nämä kisat olivat HSKP:n piirimestaruuskisat, johon osallistuimme LKK:n joukkueessa varakoirakkona. LKK ei menestynyt, mutta hyviä yksilösuorituksia ja tavoitteisiin pääsyjä oli!

25.9.2010 Hanko, tuomari Ralf Björklund, AVO3 137 (edelleen iloista meininkiä kehässä, ylivireisyyden takia jokunen liike nollaantui!)

10.10.2010 Kouvola, tuomari Harri Laisi, AVO1 172 sij. 3 (jee, nyt osui kaikki palikat kohalleen, yksikään liike ei nollaantunut ja meillä oli kehässä kivaa!)

Olin jo syksyn alussa vähän päätynyt siihen, että me käydään hakemassa sittenkin vain yksi ykköstulos ja sitten voittajaan. Eli tarkoituksena oli unohtaa TK2. No, kun se ensimmäinen ykköstulos tuli, niin kyllähän se nälkä alkoi kasvamaan. Joten eikun uusia kisoja kohti!

6.11.2010 Asikkala, tuomari Hannele Pörsti, AVO3 134 (vaikka ykköstulos jäi kauas, niin tämänkin kisan jälkeen olin oikein tyytyväinen! Kivaa oli!)

21.11.2010 Orimattila, tuomari Harri Laisi, AVO1, 160 (jee, toinen ykköstulos! Vaikka saimme ykköstuloksen, niin esim Asikkalan kokeesta jäi parempi maku. Eli teimme kyllä hommia, mutta vire oli vähän liian alavireinen!

6.12.2010 Hollola, tuomari Harri Laisi, AVO1 165,5 TK2 (ja tulihan se kolmaskin ykköstulos! Hollolan kokeet olivat isot kokeet parkkihallissa. Vaikea paikka mielestäni ja hirveä ajokeli aamulla sinne! Olen oikein tyytyväinen ja iloinen tuloksesta! Oli tosi pitkä odotus ja otin Elsan liian aikaisin odottelemaan. Vire vähän laski, mutta oli kiva todeta, että neiti tekee hommia iloisesti, vaikkei vire olisikaan ihan kohdillaan!

Nyt sitten treenaamaan kohti ensi vuoden tavoitetta. Ensi vuoden tavoitteeksi olen asettanut yhden ykköstuloksen voittajasta! Se vaatii paljon hommia, mutta ei ole mahdoton! Toivottavasti alan myös päivittämään tätä blogia paremmin, olkoon se toinen tavoite!

1 kommentti:

  1. JEE! Mä olen aina välillä käynyt satunnaisesti kurkkimassa oiskohan päivityksiä tullut ... lupaan tulla jatkossakin. :)

    VastaaPoista