maanantai 20. joulukuuta 2010

Pipareiden paistoa ja vikat Agility treenit

Lauantaina kyläilimme Safiralla (ja tietysti Safiran omistajilla).


Safira on yksi koiriemme parhaimmista kavereista.

Aluksi jätimme miehet ja Kaislan ruoan teko puuhiin ja Safira ja Elsa pääsivät nauttimaan metsälenkistä.

Metsälenkin jälkeen vuorossa oli ruokailu ja ruokailun jälkeen oli vuorossa leivontaa. Eli Kaisla pääsi tekemään kumminsa kanssa pipareita. Tällä tavalla koirat suhtautuivat piparin paistoon :)


Tässä kuvassa H&E jonossa haaveilevat keittiöstä tulevista tuoksuista!Hiski on päässyt vähän lähemmäksi apajia...Ja näistähän se Hiski haaveili! Vähän sai taikinaa maistaa, ei muuta!


Sunnuntaina vuorossa olikin sitten vuoden viimeiset Agility treenit ja tällä erää myös meidän viimeiset treenit, koska päädyin, etten nyt ainakaan tässä kohdassa lajia jatka, vaikka ryhmä olisi keväälle jatkunut. Oli mahtavat treenit ja tavallaan harmittaa, että aika ei riitä kaikkeen, mutta ei se vaan riitä!

Tänään päästiin Elsan kanssa kokeilemaan A-estettä, okseria ja pituushyppyä (?). Kaikki sujui hienosti. Koska kauhean ajokelin takia paikalle oli saapunut vain kaksi koirakkoa, niin ehdimme tehdä enemmän ja pääsimme kokeilemaan kolmen esteen rataa. Elsa oli tosi taitava, minä en!

Kaikin puolin jäi tosi mukava fiilis ja ehkä joku päivä jatkamme lajia. Elsa ainakin nauttii ja tuntuu olevan ihan hyväkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti