torstai 16. joulukuuta 2010

Hallitreeniä

Eilen oli sitten taas keskiviikko ja aika lähteä "kunnolla" treenaamaan hallille. En sitten ollut tajunnut, että pakkanen oli hiukka kiristynyt... Meillä näytti -15 ja Juvanmalmilla -17!! Ja halli on tosiaan kylmä halli, ei lämmin halli! Yllätyksekseni siellä kuitenkin pystyi treenaamaan ilman hanskoja!

Olin hallilla jo hyvissä ajoin ja huomasin, että edellinen ryhmä oli jättänyt tulematta. Onkohan heillä joku pakkasraja?

Elsan kanssa sitten sisään. Alunperin oli tarkoitus treenata ruutua ja tunnaria, mutta koska olin hallilla yksin ja oli niin kylmä ja taisi minua vähän laiskottaakin, niin en yksin ruutua jaksanut laittaa. Joten otin hyppynoutoa. VIRHE! Elsa oli ihan ylikierroksilla ja sen mielestä oli ihan ok kiertää hakemaan (minusta ei!!). Lopputuloksena olikin, että hyppyytin Elsaa esteen yli kapula suussa, ilman hakuja. Hyppäsi hyvin pois päin, mutta ei takaisin päin! Jätettiin sitten hautumaan :)

Emme onneksi joutuneet treenaaman ihan yksin, paikalle saapuivat Elsan suosikit Emma labbis ja sen ihana omistaja. Suvin kanssa laitettiin ruutu paikoilleen ja sitten olikin vuorossa ruutu treeniä. Hyvin meni kaksi ekaa lähetystä (ruudussa lelu), mutta sen jälkeen korvat katosi ja Elsa ei tosiaankaan enää ollut mun hyppysissä... Karkasi Emman ja Suvin luokse. Ja yritti karata useamman kerran, joutui siis hihnaan!

Sitten otettiin kaukokäskyjen liikkeiden vaihtoja ihan vaan liikeratoina, ehkäpä vielä joku päivä nekin alkaa onnistumaan!

Sitten ahneena ja aivot hiukka jäässä päätin ottaa tunnaria, vaikka Elsa oli millä mielen tilalla oli ja vaikka ei olla hetkeen tunnaria (tai siis sen alkeita) tehty. Laitoin oman hajustetun tunnarin reilusti erilleen ja sitten kasan tunnareita. Elsaa ei tämä homma kiinnostanut, tai sitten harjoitus oli liian vaikea. Syöksyi tunnareiden kimppuun ja ilman haistelua otti minkä ekana sai! Tästä tuli selkee kotiläksy. Tunnaria pitää harjoitella omassa rauhassa ja taas pelkällä yhdellä ja sitten vasta lisäilemään!

Jossain kohdissa Emma ja Suvi lähtivät, joten me otettiin Elsan kanssa vielä agility esteen kiertoa ja lelun heitto palkaksi. Sai vähän siellä "lämpimässä" virtoja päästellä. Sitten pisulenkin kautta kohti kotia! Juvanmalmilla auton mittari näytti siinä kohdin -21! Elsakin nosteli tassujaan!

Ylipäätänsä Elsa tiputti taas käytöksellään minut maan pinnalle! Sinne voittajaan pitää kyllä tehdä aikasta paljon enemmän hommia kuin mitä me nyt ollan jaksettu tehdä! Varmasti voi laiskoittelupäiviä olla, mutta ei laiskottelu viikkoja!! Nyt vissiin pitäisi tilata se treenipäiväkirja, siitä vois olla mulle hyötyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti