torstai 16. joulukuuta 2010

Älypelejä koirille ja umpihankitreeniä

Katsoin perjantaina Ruotsin huippuhurttaa ja koirat tekivät siinä Nina Ottosonin erilaisia pelejä. Meilläkin sellainen on, mutta ollut jossain kaapin perällä jo pidempään, kun siitä tuli koirille aika helppo. Päätin kuitenkin kaivaa pelin esiin ja kokeilla miten H&E siitä suoriutuu. Sain pelin kaivettua esille lauantai iltana... ja tässä vähän kuvasaldoa koirien tekemisestä:



Avustin Hiskille ekaa pois ja sen jälkeen se hetken pähkäili mitens tämän nyt oikein meneekään ja nuoleskeli palikoita...



Sen jälkeen Hiski vaan istua toljotti ja katseellaan yritti ilmoitella, että "en mä nyt tajua". Yritettiin tsempata ja rohkaista ja kehottaa ja vaikka mitä, mutta ei, ei suostunut enää kunnolla yrittämään ja ei tajunnut koko hommaa, vaikka on aikaisemmin osannut. Tainnut vanha jätkä tulla laiskaksi!! Kylläkin murahti Elsalle, jos Elsa tuli liian lähelle, eli älypelin sisällä olevat herkut oli selkeesti Hiskin :)



Toisin kuin Hiski, niin Elsa kävi heti hommiin...



ja teki nopeaa työtä keskeytyksettä...



kunnes viimeinenkin juustonpala oli saatu omaan suuhun! Ihana, ahne Elsa!


Sunnuntaina lähdettiin Elsan kanssa vähän metsälenkkeilemään, kun ensin olin käynyt aamulla Messarissa vähän shoppailemassa ja katsomassa kultsu kehää. Polut olivat metsässä aika olemattomia ja loppuviimein eksyimme sellaiselle reitille, että saimme kunnian tehdä itse polkua. Taisi olla omistajalle rankempaa, sykkeet taisi lähennellä maksimia! Alla vähän kuvasaldoa lumitilanteesta ja tietysti Elsan hienot uudet Hurtan heijastinvaljaat :)


ja suunta siis meillä oli tonne Elsan peppupuolelle!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti